Wees eerlijk, kilo’s verliezen is eigenlijk niet zo moeilijk. . Een crachdieet en je bent er. Maar dan je ideale gewicht vasthouden, dat is een stuk lastiger. Zo lastig dat er zelfs een woord voor staat namelijk jojoën. Helaas weeg je dan vaak ook nog zwaarder dan dat je begon. En stel je blijft op gewicht, dan betekent dat vaak overleven op een cracker en een wortel. Funest voor je energielevel en je humeur en niet te combineren met het dagelijks leven.

Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. De naam zegt het al, we kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig eetpatroon- ofwel de regel van 3 en de 7 afspraken- en op je fitheid! Die specifieke combinatie zorgt ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield. Zo realiseer je niet alleen je streefgewicht, je weet ook zeker dat je mentaal en fysiek vol energie zit. Dat voel je en dat zie je.

Een verandering in gedrag is alleen mogelijk wanneer je denk- en eetpatronen en gewoontes doorbreekt. Met Fit & Slank ontwikkel je een gezond eetpatroon waarbij je zelf jouw keuzes maakt en leert jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Je krijgt geen weekmenu’s maar de ‘regel van 3’en de 7 afspraken. Het is fantastisch om te zien hoe mensen elke week meer vertrouwen in zichzelf krijgen en leren genieten van eenvoudig en vitaal eten.

Fit & Slank maakt geen gebruik van pillen, poeders of shakes, maar geeft:

  • inzicht in jouw eetpatroon,
  • inzicht in vitale en fatale voeding
  • hulp bij het verbeteren van jouw eetpatroon en leefstijl

Wil je dus gezond gaan eten, inzicht krijgen op je eigen leefstijl. Schrijf je dan nu in!