Voor bedrijven is het  ziekteverzuim een groot probleem.

Het ziekteverzuim zorgt in de bedrijfswereld voor veel kosten, maar ook een groot ongemak. Denk hierbij aan het moeten vervangen van de werknemer, kwaliteitsverlies voor het bedrijf.

Maar ook een werknemer die gebukt gaat onder diverse stress gerelateerde klachten kosten het bedrijf geld. De werknemer is niet voor 100 % inzetbaar.

Ook een ongezonde leefstijl draagt bij aan het eerder ziek worden van een werknemer. Preventief werken aan een gezonde leefstijl kan al veel problemen voorkomen.

Ziekteverzuim door stress gerelateerde klachten – burn-out is voor beide partijen niet wenselijk,  waar je dus iets mee moet om het probleem niet nog groter te maken.

Wandelcoaching is een effectieve aanpak bij ziekteverzuim en dreigend ziekteverzuim.

De aanpak is buitengewoon effectief en wordt al door meerder collega’s in het land met succes toegepast om (dreigend) ziekte verzuim door stress – burn-out klachten terug te dringen.

Ook het werken aan een gezonde leefstijl waardoor de werknemers zich fitter en energieker voelen draagt bij aan een prettiger werkklimaat.

Ik begeleid jouw medewerkers graag naar meer rust in hun hoofd verbeteren van balans. Ik ben zelf altijd graag buiten . De combinatie van wandelen in de natuur heeft mij altijd veel voordelen geboden.

Ik houd van een nuchtere, concrete aanpak, waar uw werknemer direct mee aan de slag kan gaan.

een 12 weeks Wandel coachingstraject voor werknemers

 

Gezonde leefstijl werknemers / voeding Fit & Slank in Bedrijf