al  Wie ben ik: Mijn naam is Lonneke Kleemans

Sinds 2019 ben ik eigenaar van Voeding-Fit-Vitaal. 

Jarenlang had ik het gevoel in een sneltrein te zitten  zonder tussenstops. Ik werd voor mijn gevoel geleefd en ik kon alleen op dingen reageren. Het gevoel alsof alles mij overkwam en ik zelf geen inbreng had. Doodmoe werd ik ervan, maar ja het was nu eenmaal zo.

Gezonde leefstijl, een gezond gewicht, rust was ver te zoeken. Kiezen voor mijzelf, geen tijd.

Ik had er op dat moment ook geen  energie voor.

Tot ik op een gegeven moment er zelf klaar mee was. Ik wilde in ieder geval wat gewicht kwijt, ik wilde weer energie. Op eigen kracht met vallen en opstaan ben ik uiteindelijk ruim 35 kilo afgevallen.

Tijdens een overleg werd ik getriggerd door het woord leefstijl. Op een of andere manier deed dat ene woord iets met mij. Het balletje is toen pas echt gaan rollen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd , van het een kwam ik weer bij het ander terecht. Al zoekend kwam ik er steeds meer achter hoe bepaalde aspecten steeds weer terug kwamen op diverse fronten. Het is niet alleen voeding, het is niet alleen meer bewegen, het is niet alleen de ontspanning. Juist de bewustwording van alle aspecten het weer ervaren voelen was voor mij de gouden combinatie.

Van daaruit groeide ook mij enthousiasme om dit over te brengen aar anderen.

Op een praktische, nuchtere maar ook op een bewuste manier weer grip balans vinden in je leven. Handvaten bieden voor een gezond gewicht, gezonde leefstijl. Weer bewust kiezen voor jezelf, of het nu op gebied van voeding is of op het gebied van bewegen of ontspanning of een combinatie.

Deze gouden combi heeft mij weer de energie  de balans en de rust gebracht waar ik eigenlijk naar opzoek was. Ik ben nu al jaren op een gezond gewicht, heb nu bijna een jaar mijn eigen bedrijf waar ik nooit van had durven dromen. Ik geniet dagelijks van mijn energie, mijn gezin en mijn werk. Ik heb de balans gevonden waarnaar ik opzoek was.

Mijn missie met mijn eigen bedrijf is om zoveel mogelijk mensen te helpen om weer grip op hun eetpatroon hun leefstijl te krijgen op een manier die past bij hun situatie.

Inmiddels ben ik  werkzaam als voeding-/leefstijlcoach, stress/burn-out wandelcoach. 

Neem gerust contact op voor vragen/ mogelijkheden of voor het maken van een afspraak.

Lonneke Kleemans

Schouwenbank 108

4301 ZS Zierikzee

Email: Lonneke@voeding-fit-vitaal.nl

BTW-ID: NL 002026425891