Wandelcoaching

Zit je niet lekker in je vel, voel je je opgejaagd, rusteloos en je kan de rust niet vinden. Je piekert veel, slaapt slecht en je krijgt er zelf geen grip op.

Ben je bang dat je tegen een burn-out zit of ben je herstellende ervan.

Je voelt je bijna schuldig als je tijd voor je zelf wilt nemen. Je moet al zoveel ballen in de lucht houden. De balans tussen werk/privé is weg. Je weet dat er iets moet veranderen maar geen idee wat?

Wandelcoaching  is bewegen  en coaching  in de buiten lucht en kan jouw helpen.  Door juist  in beweging te komen zonder druk, zet je jezelf letterlijk en figuurlijk weer in beweging.

Wandelen geeft rust. Voldoende bewegen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Met de Mindful Run methode wordt er een combinatie gemaakt van lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhalingstechnieken , mindfulness en cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht.

Resultaat van de wandelcoaching.

  • positief zelfbeeld en een goede lichamelijk  conditie
  • gezonde gedrevenheid en een optimale energie balans
  • gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  • de juiste balans tussen gevoel verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken

Daarom kiest u voor wandel coaching

  • de aanpak is direct duidelijk en actief
  • professionele begeleiding volgens de MindfulRun (MR) methode
  • nazorg programma’s.  U kunt eventueel  na het coaching traject deelnemen aan de Mindful Walk cursus
  • begeleiding van ervaren Mindful Run wandelcoach 

Ik ben Lonneke Kleemans (wandel)coach/ Leefstijlcoach, fysiotherapeut en onderzoek graag samen met jou wat nodig is voor jou om alles weer op de rails te krijgen.

Stap voor stap zoals het voor jou goed voelt. De Mindful-Run methode is niet zweverig, maar juist heel praktisch, met beide benen op de grond.

Het is van belang dat je weer controle krijgt over jouw leven weer leert voelen waar je grenzen liggen.

Tijdens deze wandelcoach sessie kom je letterlijk in beweging. Juist als je vast zit en het even niet meer weet is het in beweging komen weer nodig.

Naar buiten gaan heeft een helende invloed op je lichaam. Je lichaam maakt hierdoor weer stofjes aan die je hard nodig hebt om weer verder te kunnen. Door meer je lijf te gaan voelen , kom je uit je hoofd, bewustwording, rust en energie krijg je ervoor terug. Bewegen is de 1e stap die jij nodig hebt om weer verder te kunnen

Aanbod:

Voor particulieren: wandelcoachsessie bij stress / burn-out gerelateerde klachten: klik hier

Voor bedrijven: wandelcoachtraject voor werknemers bij stress/ burn-out gerelateerde klachten klik hier