–  Wandelcoach sessie bij stress/ burn-out  gerelateerde klachten

Zit je niet lekker in je vel, voel je je opgejaagd, rusteloos en je kan de rust niet vinden. Je piekert veel, slaapt slecht en je krijgt er zelf geen grip op.

Ben je bang dat je tegen een burn-out zit of ben je herstellende ervan.

Je voelt je bijna schuldig als je tijd voor je zelf wilt nemen. Je moet al zoveel ballen in de lucht houden. De balans tussen werk/privé is weg. Je weet dat er iets moet veranderen maar geen idee wat?

Tijdens deze wandelcoach sessie kom je letterlijk in beweging. Juist als je vastzit en het even niet meer weet is het in beweging komen weer nodig.

Wandelen zonde de druk te moeten presteren gecombineerd met ontspannings- en bewustwordingsoefeningen.

Naar buiten gaan heeft een helende invloed op je lichaam. Je lichaam maakt hierdoor weer stofjes aan die je hard nodig hebt om weer verder te kunnen. Door met je lijf te gaan voelen, kom je uit je hoofd, bewustwording, rust en energie krijg je hiervoor terug. Bewegen is de 1e stap die jij nodig hebt om verder te kunnen.

Wandel coaching is helder en effectief .

Tijdens de wandelcoachsessie neem ik je mee de natuur in. We onderzoeken jouw beperkende overtuigingen en gaan samen verder kijken wat er nu nodig is om verder te komen. Tijdens de coaching komt altijd naar boven wat op dat moment van belang voor je is.

De wandelcoachsessie is maatwerk, is afgestemd op jouw.

Na de wandelcoachsessie

  • Heb je zicht op waar je vastloopt
  • Weet je wat voor jou nu nodig is als vervolgstap
  • Voel je je weer rustiger , minder gejaagd

De Wandel Coach sessie:

De wandelcoach sessie is een coachsessie van 1,5 tot 2 uur.

 

Individueel wandel coachsessie bij stress / burn-out gerelateerde klachten

Individuele wandelcoach sessie van 1,5 tot 2 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werklocatie:  Schouwen-Duiveland

De wandelcoach sessie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Werkgevers vergoeden wel vaak de kosten voor coaching van hun werknemers. De coaching kosten zijn voor het bedrijf volledig van de belasting aftrekbaar. Naast de teruggave van de btw kunnen de kosten volledig als bedrijfskosten worden opgevoerd zonder drempel of beperkingen. De soort bedrijfsvorm heeft hier geen invloed op. Investeren in medewerkers voor wat betreft een coaching traject is dus fiscaal gezien aantrekkelijk. Informeer dus vooraf bij je bedrijf naar de mogelijkheden.

Zie ook : Wandelcoach trajecten voor werknemers bij stress/ burn-out gerelateerde klachten KLIK hier